TORNEIG EXPRÉS 12 HORES, 29 D' OCTUBRE - CLUB BELLATERRA


De nou us proposem un torneig a un extraordinari club de pàdel: El Club Bellaterra. En aquesta ocasió, celebrarem el torneig el diumenge 29 d'OCTUBRE. El club situat a Bellaterra està al bell mig del poble tot voltat d'arbres en un bonic entorn.

El Club Bellaterra compta amb sis pistes noves i totes de vidre. Des de la zona de restauració es pot veure el desenvolupament del joc a totes 6 pistes, ja que formen un semicercle al seu voltant.

Un Club molt còmode i d'ambient familiar perfecte per gaudir d'una jornada plena de pàdel i amics!

El Torneig serà classificatori en 1ª fase i eliminatori en 2ª fase. - Categories: Masculí B-C i Femení B-C-D - Garantits 4 partits de 30 minuts. Semis + Finals - Semifinals i Finals a 2 parts de 25" + Tie Break (7 jocs) - Welcome Pack amb una samarreta técnica de Padel Club Barcelona - Trofeus i sorteigs de premis - Fotografies del torneig amb descàrrega d'imatges des del nostre web - Enregistrament del teu partit amb descàrrega des del nostre web - Dinar i beguda inclosa - Fruita per tots el participants durant el torneig. - Música ambient - Pantalles digitals amb resultats i informació - Rànquing amb posicionament en categoria segons resultats per a propers tornejos i rànquing absolut temporada per categoria.

- Preu: 30€ No socis del Club Bellaterra

27€ Socis del Club Bellaterra - Horaris: DIUMENGE 29 d'Octubre Partits classificatoris de 09:00 a 16:30 hores Partits semifinals i finals de 16:30 a 19:40 hores Apunta't aquí i gaudeix d'un nou concepte de competició!

#torneos #padelclub #padel

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Colaboran:

concessionari-ford-badalona-logo.png
LOGO TIENDA.png
Logo Campalans 2.jpg

© 2020 by Padel Club Barcelona