TORNEIG 12 HORES, 24 DE FEBRER CLUB TENNIS MORA - LLAVANERES


El 24 de febrer disputarem un Torneig Exprés - 12 hores al mític club Tennis Mora de Sant Andreu de Llavaneres. En un enclavament preciós disposa de 12 pistes de pàdel, una preciosa zona de restauració i d'un ampli aparcament.

El Torneig és classificatori en 1ª fase i eliminatori en 2ª fase. - Categories: Masculina A-B-C i Femenina B-C i iniciació - Garantits mínim 4 partits de 30 minuts + Semis + Finals - Semifinals i Finals 50" + Tie Break (7 jocs) - Welcome Pack que inclou un magnific pantaló o faldilla técnica - Trofeus i sorteigs de premis - Fotografies del torneig amb descàrrega d'imatges des del nostre web - Enregistrament del teu partit amb descàrrega - Dinar i beguda inclosa - Fruita - Música - Pantalles digitals amb resultats i informació - Rànquing amb posicionament en categoria segons resultats per a propers tornejos i rànquing absolut temporada per categoria. - Horaris:

Partits classificatoris de 09:00 a 18:00 hores Partits semifinals i finals de 18:00 a 21:00 hores

Apunta't aquí i gaudeix d'un nou concepte de tornejos!

#torneos #padelclub #padel #padelmania #padelbarcelona #torneospadel

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square